Flotte

En flotte med enorm flytkraft

En flotte utsätts för stora påfrestningar. Flotten måste därför vara stark, ha stor flytkraft och inte minst vara stabil ända ut i kanterna. Det är vår flotte som dessutom finns i många storlekar. 

 

Vår flotte är enkel att äga 

Vår Flotte kan vara fast förtöjd och fungera som en del av din brygga eller ha en förankring med snabbkoppling. Snabbkopplingen gör att du enkelt och bekvämt kan koppla loss flotten och ge dig ut på en tur. Med vårt smarta motorfäste hänger du enkelt på en utombordare. Flotten går så grunt i vattnet att en elmotor alternativt en 2 hästars bensinmotor räcker bra för att ta sig dit man vill. Här hittar du fler foton på flottar. 

 

Flotte för arbeten på vatten

Behöver du en flexibel flotte för arbeten  på vatten är EasyFloat också det rätta valet. Den är lätt att manövrera, stabil att arbeta från och dessutom lätt att ta med sig.

 

Flotte för alla årstider

En flotte med bastu eller gäststuga tar man av naturliga skäl inte upp på vintern. Vi har därför använt konstruktionsmaterial som tål vinterkyla och is lika bra som salta vatten och sol. Du kan tryggt "frysa in" din flotte över vintern.

 Flotte med bastu från Polhus

 

 Tekniska data och fler bilder på flottar med bastu från Polhus

Pris och skiss direkt

Klicka längst ner i sidfoten så har
du pris och skiss inom 48 timmar.

Flotte som altan

Flotte som altan

Flottar i världsklass

  • Stor flytkraft
  • Stabil i vattnet
  • Lätt att montera 
  • Underhållsfri
  • Lång livslängd 

Flotte på tur

Flotte på tur 

Mer information om flotte med bastu från Rundabastun

Flotte vinterförvaras

Flotte vinterförvaras