Arbetsflotte

Vi har sedan EasyFloat lanserades märkt ett stort intresse av att använda den som arbetsflotte. Det kan vara privatpersoner som vill frakta grejer till sin ö, eller stora multinationella företag som behöver plattformar för pumpar eller som gångplan vid vattennära byggnationsarbeten.

 

Arbetsflotte med låg totalkostnad

Varför är då EasyFloat en så populär arbetsflotte? Ja, skälen är många. Den har en enorm flytkraft och är stabil ända ut i hörnen. Den är lätt att hantera och ta med sig. Arbetsflotten EasyFloat har dessutom ett väsentligt lägre inköpspris än andra traditionella pråmar och plattformar. Sammantaget gör ovan nämda faktorer att 
vår arbetsflotte är en riktigt god investering.  

 

Arbetsflotte som tål tuffa tag

När vi utvecklade EasyFloat var vår målsättning bland annat att bryggan skulle vara en produkt som varar länge utan kostsamma reparationer och omfattande underhåll. Bensin och oljor är därför en lätt match för EasyFloats flytblock i tålig polyetenplast. Korrosiva miljöer biter inte på den anodiserade aluminiumramen. Hörnbeslagen i syrafast rostfritt stål ger aldrig vika. Kort och gott - EasyFloat är en perfekt abetsflotte.  

 

Arbetsflotte Frankrike

 

 Fler foton på arbetsflottar

Pris och skiss direkt

Klicka längst ner i sidfoten så har
du skiss och offert inom 48 timmar.

Arbetsflotte för vassröjning

Arbetsflotte Tranemo Kommun

Lätt att ta med sig på släpkärran

Franska Marinen valde EasyFloat

Perfekt i Hollands många kanaler

Arbetsflotte